Новомиколаївська селищна рада
Запорізька область, Запорізький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ

 

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Безпечне застосування засобів захисту рослин

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Щодо здійснення контролю за встановленням роздрібних цін на продовольчі товари на території Новомиколаївської селищної територіальної громади

 

         Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 06.03.2022 № 223 та розпорядження Запорізької обласної державної адміністрації від 18.07.2023 № 371 продовжує здійснювати постійний контроль за встановленням суб’єктами господарювання роздрібних цін на визначені Урядом продовольчі товари.

     Так, протягом другої половини листопада та грудня поточного року, у рамках здійснення такого контролю, Головним управлінням Держпродспоживслужби в Запорізькій області спільно із Головним управлінням Національної поліції в Запорізькій області було проведено 12 заходів в об’єктах роздрібної торгівлі продовольчими товарами Новомиколаївської селищної територіальної громади Запорізького району Запорізької області.

     Порушення вимог постанови КМУ від 19.06.2023 № 650 встановлено під час здійснення майже усіх заходів.

     Зокрема, виявлено 103 випадки встановлення суб’єктами господарювання роздрібних цін на окремі продовольчі товари із рівнями торговельних надбавок, що перевищують встановлений постановою КМУ від 19.06.2023 № 650 граничний рівень торговельної надбавки для таких товарів у розмірі 10% з урахуванням рекламних, маркетингових послуг, послуг з підготовки, обробки, пакування, інших послуг, пов’язаних з реалізацією відповідних товарів кінцевому споживачу:

  • на хліб житньо-пшеничний - від 10,6% до 20,2%;
  • на батон -від 11,1% до 19,9%;
  • на яйце куряче категорії С1 - від 10,8% до 22,2%;
  • на тушку курячу та четвертину тушки курячої - від 25,0% до 25,4%;
  • на олію соняшникову рафіновану - від 11,5% до 36,6%;
  • на борошно пшеничне вищого сорту - від 12,4% до 30,9%.

Під час здійснення заходів із cуб’єктами господарювання проведено роз'яснювальну роботу, надані пам'ятки про державне регулювання цін в умовах воєнного стану та попереджено про відповідальність за порушення вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін, яку передбачено чинним законодавством.

За результатами проведених заходів роздрібні ціни на вищезазначені товари було знижено до економічно обґрунтованого рівня та встановлено з рівнями торговельних надбавок, що не перевищують 10% з урахуванням рекламних, маркетингових послуг, послуг з підготовки, обробки, пакування, інших послуг, пов’язаних з реалізацією відповідних товарів кінцевому споживачу.

Зокрема, знижено роздрібні ціни на:

  • хліб житньо-пшеничний з 23,00 грн./650 гр. до 22,90 грн./650 гр., на 0,10 грн. або на 0,4% (рівень торговельної надбавки знижено з 10,6% до 10,0%), також з 22,00 грн./670 гр. до 20,00 грн./670 гр., на 2,00 грн. або на 9,1% (рівень торговельної надбавки знижено з 20,2% до 9,3%);
  • батон з 17,00 грн./300 гр. до 16,50 грн./300 гр., на 0,50 грн. або на 3,0% (рівень торговельної надбавки знижено з 11,1% до 7,8%), також з 17,00 грн./400 гр. до 15,60 грн./400 гр., на 1,40 грн. або на 8,2% (рівень торговельної надбавки знижено з 19,9% до 10,0%);
  • яйце куряче категорії С1 з 56,50 грн./10 шт. до 56,10 грн./10 шт., на 0,40 грн. або на 0,7% (рівень торговельної надбавки знижено з 10,8% до 10,0%), також з 55,00 грн./10 шт. до 49,50 грн./10 шт., на 5,50 грн. або на 10,0% (рівень торговельної надбавки знижено з 22,2% до 10,0%);
  • тушку курячу з 124,60 грн./кг до 109,65 грн./кг, на 14,95 грн. або на 12,0% (рівень торговельної надбавки знижено з 25,0% до 10,0%);
  • четвертину тушки курячої з 81,50 грн./кг до 71,50 грн./кг, на 10,0 грн. або на 12,3 % (рівень торговельної надбавки знижено з 25,4% до 10,0%);
  • олію соняшникову рафіновану з 45,00 грн./л до 44,00 грн./л, на 1,00 грн. або на 2,2% (рівень торговельної надбавки знижено з 11,5% до 9,0%), також з 18,00 грн./0,25л до 14,50 грн./0,25л, на 3,50 грн. або на 19,4% (рівень торговельної надбавки знижено з 36,6% до 10,0%);
  • борошно пшеничне вищого сорту з 70,00 грн./5 кг до 68,00 грн./5 кг, на 2,00 грн. або на 2,9% (рівень торговельної надбавки знижено з 12,4% до 9,2%), також з 12,00 грн./0,5 кг до 0,00 грн./0,5 кг, на 2,00 грн. або на 16,7% (рівень торговельної надбавки знижено з 30,9% до 9,1%) тощо.
  •  

Шановні споживачі!

У разі виникнення сумнівів щодо правильності формування, встановлення та застосування державних регульованих цін надсилайте до Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області відповідне звернення, оформлене згідно з вимогами Закону України «Про звернення громадян»:

  • у паперовому вигляді на поштову адресу: пр. Маяковського, 20 А, м.Запоріжжя,  69036;
  • через електронну форму на офіційному веб-сайті Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області за посиланням: https://www.gudpss-zp.gov.ua/?page=zv&id=3&form=3

Для належного розгляду питань, викладених у зверненні, просимо зазначати у ньому наступну інформацію, а саме:

- повне найменування суб’єкта господарювання (ТОВ, ПП, ПрАТ -  юридична особа, ФОП);

- адресу місцезнаходження суб’єкта господарювання (юридичну адресу);

- адресу місця провадження господарської діяльності суб’єкта господарювання (фактичну адресу об’єкта торгівлі – крамниці, аптечного закладу, АЗС тощо);

- факт порушення суб’єктом господарювання вимог законодавства щодо формування встановлення та застосування державних регульованих цін.

До звернення додавайте документи чи їх копії, що підтверджують факти порушення суб’єктом господарювання вимог законодавства про ціни та ціноутворення (чеки, інші розрахункові документи тощо) (за наявності).

У разі отримання всієї необхідної інформації Головним управлінням Держпродспоживслужби в Запорізькій області буде вжито вичерпних заходів щодо запобігання економічно необгрунтованому підвищенню державних регульованих цін!

Телефон Консультаційного центру управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області:(061)239-73-17.

Приєднуйтесь до Telegram-каналу Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області:https://t.me/gudpsszp

 

 

 

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

 

Шановні мешканці! В нашій громаді триває впровадження програми надання допомоги сільським родинам з числа вразливих категорій населення із утримання худоби взимку від Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України розпочинає. Слідкуйте за СМС повідомленнями від ФАО ООН та оголошеннями сільської ради щодо процесу отримання допомоги. Щиро дякуємо ФАО ООН за підтримку!

Центр занятості інформує!

Шановні мешканці Новомиколаївської територіальної громади. Новомиколаївська селищна рада прохає вас до 07.01.2024 року вирішити всі свої нагальні питання пов'язані з використанням транспортних засобів та впродовж 07-09 січня 2024 року, за для власної безпеки,  без особої потреби не виїзджати на дороги та не ускладнювати роботі комунальної техніки. Дякуємо за розуміння.

Послуга з формування життєстійкості: що? де? коли?

 

Пілотний проєкт Міністерства соціальної політики України з формування життєстійкості набирає обертів: наразі триває процес залучення громад, а паралельно з цим проходить конкурс серед надавачів. Тож, зібравши докупи найчастіші запитання, що лунають як з боку представників територіальних громад, так і від потенційних надавачів, відповідаємо.

 

У чому сутність послуги?

 

Проєкт покликаний підтримати українців. Саме тому, в рамках надання послуги учасники опанують навички зниження рівня стресу і тривожності, самодопомоги і першої психологічної допомоги близьким.

Особлива увага приділятиметься розвитку батьківських навичок та догляду за дітьми. А також – психологічній роботі з військовослужбовцями, ветеранами і їхніми родинами.

 

Крім того, послуга передбачає навчання волонтерів та допомогу в координації їхньої діяльності.

 

Проєкт є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров'я, ініційованої  Першою леді Оленою Зеленською.

Партнерами проєкту виступають: Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ), Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), Агропромхолдинг Астарта-Київ, Благодійний фонд "Повір у себе" та інші.

 

Як надаватиметься послуга?

 

Послуга психосоціальної підтримки насамперед передбачає комплексний підхід. Спершу, фахівці проводитимуть оцінку потреб людини та складатимуть дорожню мапу. Після цього, надаватиметься допомога в установленні контактів з фахівцями, службами, організаціями, які пропонують послуги для вирішення наявних проблем, можливості соціального захисту і тд.

За місцем надання послуги будуть запроваджені: психологічна діагностика, психологічне консультування (індивідуальне, сімейне, чи групове); надання психологічної підтримки та допомоги після психологічних травм та стресових розладів; навчання методам і прийомам, які допомагають знижувати фізичний та психологічний стрес тощо.

 

У рамках підготовки фахівців усі надавачі пройдуть ряд тренінгів, серед яких - курси “Самодопомога Плюс” від ВООЗ та “Батьківство без стресу” від ЮНІСЕФ та інші.

 

Де і коли надаватиметься послуга?

 

Послуга реалізовуватиметься через територіальні громади. Нагадаємо, будь-яка територіальна громада України може подати свою заявку на участь у проєкті. Строки подання заявки оновлюються на сайті Міністерства соціальної політики. Єдина умова - підготувати та утримувати приміщення для надання послуги.

Списки громад-учасниць публікуються наказами МІнсоцполітики на сайті. До проєкту постійно долучається дедалі більше представників місцевих органів влади. За посиланням  можна ознайомитися з переліком поширених запитань-відповідей від представників територіальних громад.

Наразі, у планах реалізація послуги з формування життєстійкості до 31 грудня 2024 року. Надалі проєкт масштабується на всю Україну.

 

 

Хто може стати надавачем послуги в межах проєкту?

 

Надавачем послуги з формування життєстійкості можуть бути юрособи та ФОПи, включені до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг, які мають або можуть сформувати команди фахівців у кількості відповідно до чисельності населення громади. Така команда має включати: соціальних менеджерів, психолога та соціального працівника.

Конкурсний відбір надавачів проводить Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю. Більше деталей про конкурсну заявку, критерії та дедлайни - читайте за лінком.

Зверніть увагу, що поза конкурсом можуть подати свої заявки ті, хто планують надавати послугу власним коштом, а також беруть на себе відповідальність з облаштування і утримання приміщення. Такими надавачами можуть виступати юрособи, ФОПи ( у тому числі ГО), а також комунальні установи. Навіть якщо їхня громада не подала свою заявку на участь, вони усе одно можуть подавати свої документи.

Аби долучитися до онлайн-консультацій для надавачів, які проходять щоп'ятниці о 15:00, заповнюйте форму онлайн реєстрації: https://forms.gle/grcffnZ6ejWyiLd19

 

Міністерство соціальної політики про нові можливості та послуги для громад

 

Міністерство соціальної політики України запрошує територіальні громади з усієї України долучитися до нового проєкту і запустити для своїх мешканців послугу з формування життєстійкості.

 

Відтепер кожна територіальна громада України має змогу запровадити у себе нову послугу, фінансовану державою, яка вкрай необхідна українцям в умовах війни. Щодня як місцеві мешканці, так і ВПО, живуть під впливом стресу, негативних емоцій і часто не мають доступу до кваліфікованої психологічної допомоги. У межах послуги з формування життєстійкості вони зможуть її отримати.

 

Навіщо громадам Послуга з формування життєстійкості?

 

Завдяки цьому проєкту, громада зможе надавати кваліфіковану психологічну допомогу більшій кількості людей. Разом з тим, наявність такої послуги дасть можливість громаді ефективно організувати роботу з її мешканцями: направляти їх до відповідних спеціалістів, або органів та установ, зекономити час людини і фахівців на пошук інформації та показати людині найкоротший шлях до потрібної послуги.

Кінцева мета ініціативи Мінсоцполітики - навчити людей справлятися зі стресовими ситуаціями, давати раду собі та близьким, посилити волонтерство на місцях, а отже - згуртувати громади.

 

У чому сутність послуги?

 

Проєкт дає можливість громаді зібрати команду фахівців (психолога, соціального менеджера та соціальних працівників), які пройдуть курс навчання та безкоштовно надаватимуть мешканцям громади, у тому числі ВПО, найзатребуваніші послуги з психологічної підтримки (психологічні консультації, індивідуальні та групові заняття, курс психологічної допомоги для дітей і дорослих та інші). Отримати таку послугу зможе будь-який мешканець громади, незалежно від місця реєстрації. А робота таких фахівців оплачуватиметься не з бюджету громади, а державним коштом.

 

 

 

 

 

 

 

Як громаді податися на участь?

 

Долучитися до проєкту може будь-яка територіальна громада. Для цього їй потрібно подати заявку на участь у визначені строки. Актуальні строки можна відслідковувати За посиланням:https://www.msp.gov.ua/timeline/Formuvannya-zhittestiykosti-.html

Приклад заявки за лінком:  https://drive.google.com/drive/folders/1gJA7zUagjwlDG7vBOG24ec2eKhIKyg0G

Єдина умова для громади - підготувати та утримувати приміщення для надання послуги. Вимоги до нього доволі прості - 2-3 кімнати, санвузол, дотримання протипожежної безпеки. Деталі: https://www.msp.gov.ua/news/23186.html

 

Наразі, дедлайн подачі заявок від територіальних громад - 20 грудня 2023 року (до 23:59).

Для зручності, кожна громада може обрати свій варіант подачі заявки:

через електронну систему взаємодії органів виконавчої влади,

за електронною адресою: info@mlsp.gov.ua з копією на : Vidbirgromadi@gmail.com,

фізично (паперовий варіант заявки) за адресою: м. Київ, вул. Еспланадна, 8/10.

 

Усі свої запитання ви можете скеровувати координаторці проєкту Олександрі Верлинській: Vidbirgromadi@gmail.com.


 Центр занятості інформує!

          Новомиколаївська селищна рада  Запорізького району Запорізької області прохає Вас опублікувати в газеті «Наше життя» оголошення наступного змісту:

ОГОЛОШЕННЯ

        Новомиколаївська селищна рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності на право проведення незалежної оцінки комунального майна.

      Дата і час проведення конкурсу – 26  грудня 2023 року  о 11 годині 00 хвилин.

      Місце проведення конкурсу – кабінет  заступника селищного голови Новомиколаївської селищної ради за адресою: 70101, Запорізька область, Запорізький район, смт Новомиколаївка, вул.Космічна,3.

     Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості зазначеного комунального майна для подальшого продажу .

    Об’єкти оцінки:

-земельна ділянка розташована за адресою: Запорізька обл., Запорізький район, смт Новомиколаївка, вул.Українська, 50Б, кадастровий номер 2323655100:05:001:1128;

-земельна ділянка розташована за адресою: Запорізька обл., Запорізький район, смт Новомиколаївка, вул.Українська, 28Б, кадастровий номер  2323655100:01:021:0053;

-земельна ділянка розташована за адресою: Запорізька обл., Запорізький район, с.Заливне, вул.імені Тараса Григоровича Шевченка, 43А, кадастровий номер 2323686600:10:001:0032 ;

-земельна ділянка розташована за адресою: Запорізька обл., Запорізький район, с.Заливне, вул.імені Тараса Григоровича Шевченка, 43, кадастровий номер 2323686600:10:001:0041 ;

 

      Для участі у конкурсі претенденти повинні подати на конкурсну комісію конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтвердних документів,що містяться в ньому, а саме :

-заява на участь у конкурсі за встановленою формою;

-копія установчого документа претендента;

- копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна, а також документальне підтвердження наявності  у них трудових відносин з претендентом;

-копія сертифіката оціночної діяльності;

-інформація про претендента (документ,який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним);

- письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами.

    Конкурсна пропозиція претендента має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляцій витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт.

   Конкурсну документацію слід подавати не пізніше     23  грудня   2023 р. до кабінету секретаря Новомиколаївської селищної ради за адресою:70101, Запорізька область, Запорізький район, смт Новомиколаївка, вул.Космічна,3.

Телефон для довідок: (06144) 9-12-65, 0993425449


Центр занятості інформує!
Центр занятості інформує!
 Центр занятості інформує!

Способи передачі показників лічильника

Показання газового лічильника слід передавати щомісяця з 1 по 5 число наступними способами:

  1. Особистий кабінет  my.gas.ua
  2. На сайті без реєстрації за спрощеною процедурою https://gas.ua/uk/indicators
  3. За допомогою SMS-повідомлення на номер 4647 у форматі XXXXXXXX_YYYYY (де X – це 9 цифр особового рахунку, а Y – 5 цифр показань лічильника)
  4. Через чатботи GASUA у Viber , Telegram. Також NaftogazGasSupply у Facebook Messenger;

За телефонами: +38 066 300 28 88 ; +38 098 300 28 88 ; +38 093 300 28 88.

Контакт-центр ГК «Нафтогаз України»

📞066-300-2-888 (Vodafone),
📞098-300-2-888 (Kyivstar),
📞093-300-2-888 (Lifecell),

📞057-708-01-87 (Укртелеком);

📞056-747-36-35 (Укртелеком).

     Прийом дзвінків здійснюється з 08:00 до 19:00 по буднім дням, а також на вихідних, якщо вони припадають з 1 по 5 число.
Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

До відома осіб, які постраждали від домашнього насильства та сім’ям, де існує загроза вчинення домашнього насильства

До відома осіб, які постраждали від домашнього насильства та сім’ям, де існує загроза вчинення домашнього насильства

До відома осіб, які постраждали від домашнього насильства та сім’ям, де існує загроза вчинення домашнього насильства

До відома осіб, які постраждали від домашнього насильства та сім’ям, де існує загроза вчинення домашнього насильства

Центр занятості інформує!

Конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності.

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує! 

Центр занятості інформує!

САМОВІЛЬНЕ СПАЛЮВАННЯ ЛИСТЯ ТА СУХОЇ ТРАВИ – ПОЗА ЗАКОНОМ

Щороку восени та на весні починається сезон паління листя, сухої трави та інших рослинних решток. Люди, які палять суху траву, завжди переконані, що цим вони покращують врожайність. Це твердження – міф.

Коли спалюється сухостій, то гине вся мікрофлора, що зазвичай бере участь у важливих біологічних процесах. Земляний родючий покрив, на якому спалюють траву, відновлюється лише через 5-6 років. Окрім того, в середовище викидаються речовини, що виділяються в процесі горіння та є шкідливими для органів дихання. Як бачимо на практиці дані діяння призводять до великої біди та завдають великої шкоди довкіллю, здоров’ю людини. 

Спалювання рослинних залишків суворо заборонене

Не допускається спалювання промислових та побутових відходів, які є джерелами забруднення атмосферного повітря забруднюючими речовинами та речовинами з неприємним запахом або іншого шкідливого впливу, на території підприємств, установ, організацій і населених пунктів. Але є виняток – коли це здійснюється з використанням спеціальних установок при додержанні вимог, встановлених законодавством про охорону атмосферного повітря (стаття 20 Закону України «Про охорону атмосферного повітря»).

Відповідно до Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій, затверджених наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 17.05.2005 № 76, прибудинкова територія повинна постійно утримуватися в чистоті, систематично очищатися від сміття, тари, опалого листя. Спалювання всіх видів відходів на даній території домоволодінь і в сміттєзбірниках забороняється.

Відповідно до Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України, затверджених наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства від 10.04.2006 № 105, на об’єктах благоустрою зеленого  господарства, зокрема забороняється:

вивозити і звалювати в не відведених для цього місцях відходи, сміття, траву, гілки, деревину, сніг, листя тощо;

спалювати суху рослинність, розпалювати багаття та порушувати інші правила протипожежної безпеки.

Спалювати листя категорично забороняється.

Листя, подрібнені гілки деревини рослин і трав'янисті рештки квітково-декоративних рослин та скошених газонних трав необхідно вивозити на спеціальні полігони або на відведені майданчики на підприємствах зеленого господарства для приготування компостів, садових земель та інших органічних добрив.

Протягом пожежонебезпечного періоду забороняється заборонено також випалювати траву та інші рослинні рештки на землях лісового фонду, а також на інших земельних ділянках, що безпосередньо примикають до лісу (у тому числі проводити сільськогосподарські пали) (Правила пожежної безпеки в лісах України, затверджені  наказом Державного комітету лісового господарства України від 27.12.2004 № 278).

 

Адміністративна відповідальність: штраф до 30,6 тис. грн

13 квітня 2020 року Верховна Рада України прийняла Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою збереження довкілля щодо посилення відповідальності за дії, спрямовані на забруднення атмосферного повітря та знищення або пошкодження об’єктів рослинного світу», яким зокрема внесено зміни до статті 77 Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі – КУпАП).

Відтепер штраф за порушення вимог пожежної безпеки в лісах складає:

- для громадян: від 90 до 270 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (1530 – 4590 грн.);

- для посадових осіб: від 270 до 900 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (4590 – 15300 грн.).

Штраф за знищення або пошкодження лісу внаслідок необережного поводження з вогнем, а також порушення вимог пожежної безпеки в лісах, що призвело до виникнення лісової пожежі або поширення її на значній площі складає:

- для громадян: від 270 до 900 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (4590 – 15300 грн.);

- для посадових осіб: від 630 до 1800 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (10710 – 30600 грн.).

Відповідно до статті 77-1 КУпАП штраф за випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах без дотримання порядку, встановленого центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони навколишнього природного середовища, складає:

- для громадян: 180 – 360 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (3060 – 6120 грн.);

- для посадових осіб: 900 – 1260 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (15300 – 21420 грн.).

Штраф за вищевказані дії, вчинені в межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду, складає:

- для громадян: 360-720 неоподаткованих мінімумів доходів громадян  (6120 – 12240 грн.);

 - для посадових осіб: 1260 – 1800 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (21420 – 30600 грн.).

 

Кримінальна відповідальність: можна потратити за грати до 10 років

Згідно зі статтею 245 Кримінального кодексу України знищення або пошкодження лісових масивів, зелених насаджень навколо населених пунктів, вздовж залізниць, а також стерні, сухих дикоростучих трав, рослинності або її залишків на землях сільськогосподарського призначення вогнем чи іншим загальнонебезпечним способом караються:

  • - штрафом від 5400 до 9000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (91800 до 153000 грн.);

- або обмеженням волі на строк від двох до п’яти років;

- або позбавленням волі на той самий строк.

Ті самі дії, якщо вони спричинили загибель людей, масову загибель тварин або інші тяжкі наслідки караються:

- позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років.

Тому, завжди перебуваючи у лісі чи в полі, дотримуйтесь елементарних правил пожежної безпеки. Адже одна іскра може спричинити масштабні пожежі.


Центр занятості інформує!
Центр занятості інформує!
Головне управління Держспоживслужби інформує!
Центр занятості інформує!
Державна податкова служба України інформує!
Центр занятості інформує!
Центр занятості інформує!
Центр занятості інформує!
Центр занятості інформує!
Центр занятості інформує!
Центр занятості інформує!
Центр занятості інформує!
Центр занятості інформує!
Центр занятості інформує!
Центр занятості інформує!
Центр занятості інформує!
Центр занятості інформує!
Центр занятості інформує!
Центр занятості інформує!
відділ обслуговування громадян №10 ГУ ПФУ в Запорізькій області інформує!
відділ обслуговування громадян №10 ГУ ПФУ в Запорізькій області інформує!
Центр занятості інформує!
відділ обслуговування громадян №10 ГУ ПФУ в Запорізькій області інформує!
відділ обслуговування громадян №10 ГУ ПФУ в Запорізькій області інформує!
відділ обслуговування громадян №10 ГУ ПФУ в Запорізькій області інформує!
відділ обслуговування громадян №10 ГУ ПФУ в Запорізькій області інформує!
відділ обслуговування громадян №10 ГУ ПФУ в Запорізькій області інформує!
відділ обслуговування громадян №10 ГУ ПФУ в Запорізькій області інформує!
Головне управління Держспоживслужби інформує!ЯК УНИКНУТИ ХАРЧОВИХ ОТРУЄНЬ ВЛІТКУ?
Головне управління Держспоживслужби інформує! Увага ботулізм!
відділ обслуговування громадян №10 ГУ ПФУ в Запорізькій області інформує!
відділ обслуговування громадян №10 ГУ ПФУ в Запорізькій області інформує!
відділ обслуговування громадян №10 ГУ ПФУ в Запорізькій області інформує!
Центр занятості інформує!
відділ обслуговування громадян №10 ГУ ПФУ в Запорізькій області інформує!
Графік виїздів мобільної бригади по населеним пунктам Новомиколаївської та Тернуватської громад на червень 2023 року
Центр занятості інформує!
Центр занятості інформує!
Головне управління Держспоживслужби інформує!
"Гарячі" телефонні лінії!
Центр занятості інформує!
Обробка СФГ "Узун"
Центр занятості інформує!
Служба у справах дітей. Якщо ви хочете взяти дитину в свою родину
Центр занятосі інформує!
Гаряча лінія ЗОДА!
Обробка ТОВ "Лідер"
Обробка ТОВ "Лідер"
Центр занятості інформує!
"Гарячі" телефонні лінії!
Центр занятості інформує!
Гаряча лінія ЗОДА!
Центр занятості інформує!
Безоплатна правова допомога!
Безоплатна правова допомога!

Всесві́тній день порі́днених міст відзначається кожної останньої неділі квітня.

Рух міст-побратимів стихійно виник у роки Другої світової війни. Після війни, 1957 року, у Франції на спеціальному засновницькому конгресі було створено Всесвітню федерацію поріднених міст. Головною метою цього руху проголошувалося налагодження дружніх зв’язків незалежно від розходжень суспільно-політичних систем. А 1963 року було ухвалено кожну останню неділю квітня відзначати як Всесвітній день поріднених міст.

Всесвітня федерація поріднених міст сьогодні нараховує понад 3,5 тисячі досить великих населених пунктів, які є її членами.

Мають своїх побратимів і чимало українських міст. А навколо великих міст навіть утворюються великі сімейста побратимів. Так, Одеса сьогодні має 24 міста-побратими практично в усіх частинах світу. Це (за абеткою): БалтиморВаленсіяВанкуверВарнаГенуяЄреванЙокогамаКалькуттаКишинівКонстанцаЛіверпульЛодзьМарсельНікосіяОлександріяОулуПірейРегенсбургСегедСплітСтамбулТриполіХайфаЦіндао. Першим містом-побратимом Одеси 1957 року став Оулу (Фінляндія), останнім — турецький Стамбул, договір про побратимство з яким укладено 1997 року.


Графік виїздів мобільної бригади по населеним пунктам Новомиколаївської та Тернуватської громад на травень 2023 року
Головне управління Держспоживслужби в Запорізькій області інформує!
Обробка СФГ "Волна"
Обробка ТОВ "Лідер"
обробка ФОП "Лисенко Є.В."
Обробка ТОВ "Терра"
Обробка ФГ "Сєлєна"
Обробка полів ТОВ "Нива"
Прямі лінії РДА
Запорізький місцевий центр з надання БВПД 
Відділ обслуговування громадян № 10 управління обслуговування громадян 
ГУ ПФУ в Запорізькій області інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Прямі лінії!

Графік Гарячих телефонних ліній керівництвом ЗРДА на квітень 2023р.

Про заборону торгівлі алкогольними напоями на території Запорізької області!

Про запровадження комендантської години!

Про святкування Великодня

ГУ Держспоживслужби в Запорізькій області інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

ОГОЛОШЕННЯ

        Новомиколаївська селищна рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності на право проведення незалежної оцінки комунального майна.

      Дата і час проведення конкурсу – 28  квітня 2023 року  о 11 годині 00 хвилин.

      Місце проведення конкурсу – кабінет  заступника селищного голови Новомиколаївської селищної ради за адресою: 70101, Запорізька область, Запорізький район, смт Новомиколаївка, вул.Космічна,3.

     Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості зазначеного комунального майна для подальшого продажу .

    Об’єкти оцінки:

-земельна ділянка розташована за адресою: Запорізька обл., Запорізький район, смт Новомиколаївка, вул.Українська, 89в.

      Для участі у конкурсі претенденти повинні подати на конкурсну комісію конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтвердних документів,що містяться в ньому, а саме :

-заява на участь у конкурсі за встановленою формою;

-копія установчого документа претендента;

- копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна, а також документальне підтвердження наявності  у них трудових відносин з претендентом;

-копія сертифіката оціночної діяльності;

-інформація про претендента (документ,який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним);

- письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами.

    Конкурсна пропозиція претендента має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляцій витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт.

   Конкурсну документацію слід подавати не пізніше     27  квітня   2023 р.до кабінету секретаря Новомиколаївської селищної ради за адресою:70101, Запорізька область, Запорізький район, смт Новомиколаївка, вул.Космічна,3.

Телефон для довідок: (06144) 9-12-65, 0993425449

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Головне управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області інформує

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Ветеранське підприємництво!

Від воїна до фермера!

Гвардія наступу https://www.zoda.gov.ua/news/64589/juriy-malashko-pospilkuvavsya-z-kandidatami-do-dobrovolchih-brigad.html

Гвардія наступу  https://fb.watch/i_XJmnpuJv/

 

Центр занятості інформує!

 

«Азов» продовжує тримати рубежі на південному напрямку

Паралельно з цим готується до звільнення українських територій.

Наступ — саме те, на чому зараз концентруються усі сили та ресурси.

Набір рекрутів, підготовка добровольців, нарощення озброєння та техніки — «Азов» працює цілодобово не тільки на фронті, але і в тилу.

Приєднуйся до Гвардії наступу. Заповнюй анкету вже зараз на сайті storm.mvs.gov.ua.

Інший варіант – звертайся до одного з Центрів надання адмінпослуг в обласному центрі:

🔹Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя – бульвар Центральний, 27
🔹Територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя по Хортицькому району – вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1.

🇺🇦 Сайт ЗОВА 🇺🇦 |  Facebook ЗОВА  🇺🇦 | YouTube ЗОВА

Оголошення!

Гвардія наступу: добровольчі бригади

В Україні триває набір до добровольчих бригад “Гвардії наступу”. Загалом формують 8 штурмових бригад метою яких є звільнення окупованих територій від ворога.

Нові підрозділи формують у Національній гвардії України:
🇺🇦«Червона калина»
🇺🇦«Азов»
🇺🇦«Буревій»
🇺🇦«Рубіж»
🇺🇦«Кара-Даг»
🇺🇦«Спартан»

Національна поліція набирає добровольців до воєнізованого підрозділу:
🇺🇦«Лють»

Повернути законні кордони та борони їх прагне Державна прикордонна служба України:
«Сталевий кордон»

Долучитися до «Гвардії Наступу» можна заповнивши заявку на сайті storm.mvs.gov.ua або звернувшись до ЦНАПу щодня з 9 до 19.

У Запорізькій області працюють 2 ЦНАПи, у яких представники НГУ, ДПСУ та НПУ можуть відповісти на запитання та допомогти визначитись з підрозділом:
🔹Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя – бульвар Центральний, 27;
🔹Територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя по Хортицькому району – вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1.

🇺🇦 Сайт ЗОВА 🇺🇦 |  Facebook ЗОВА  🇺🇦 | YouTube ЗОВА

Центр занятості інформує!

​​Гвардія Наступу: умови вступу

В Україні триває набір до добровольчих бригад «Гвардії наступу». Це 8 штурмових бригад метою яких буде звільнення окупованих територій України та закріплення кордонів на 1991 рік. У межах кампанії набирають виключно добровольців, які пройдуть спеціальне навчання від загартованих боями професіоналів.

Для вступу до добровольчої бригади кандидат має бути в першу чергу мотивованим. Після подачі заявки необхідно пройти співбесіду та військово-лікарську комісію. Окрім стандартних вимог для вступу на контракт – доброволець має бути повнолітнім, мінімум з базовою освітою, мати достатню фізичну підготовку та психологічну стабільність. Кожен підрозділ може висувати додаткові умови в залежності від потреб. До служби не буде допущено осіб, які мають судимості.

Доєднатися до Гвардії наступу можна, подавши анкету на сайті http://storm.mvs.gov.ua/, або ж подати анкету через визначені Центри надання адміністративних послуг.

Отримати консультацію також можливо за телефоном гарячої лінії 080 010 00 20

У Запорізькій області працюють 2 ЦНАПи, у яких представники НГУ, ДПСУ та НПУ можуть відповісти на запитання та допомогти визначитись з підрозділом:
🔹Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя – бульвар Центральний, 27;
🔹Територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя по Хортицькому району – вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1.

Час повертати своє. Приєднуйся до “Гвардії наступу”

Вмотивовані українці можуть обрати одну з 8-ми бригад. Їх сформували при Міністерстві внутрішніх справ України. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби.

Аби посилити українські сили оборони саме у наступальних діях зі звільнення усіх окупованих територій високомотивованими воїнами, держава розпочала національну кампанію з рекрутингу.

Комплектування цих бригад ґрунтується саме на наборі високомотивованих кадрів. Головний фокус – на особистостях. На людях, які здатні самостійно ухвалювати рішення, мотивованих звільняти українську землю та наших людей.

Долучитися до «Гвардії Наступу» можна заповнивши заявку на сайті storm.mvs.gov.ua або звернувшись до ЦНАПу щодня з 9 до 19.

У Запорізькій області працюють 2 ЦНАПи, у яких представники НГУ, ДПСУ та НПУ можуть відповісти на запитання та допомогти визначитись з підрозділом:
🔹Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя – бульвар Центральний, 27;
🔹Територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя по Хортицькому району – вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1.

🇺🇦 Сайт ЗОВА 🇺🇦 |  Facebook ЗОВА  🇺🇦 | YouTube ЗОВА

Гвардія наступу: обери свою бригаду

По всій країні триває запис до лав добровольчих штурмових бригад. Загалом формують 8 штурмових бригад об’єднаних спільним завданням – звільнити наші землі від ворога.

Отже, що відомо про цілі та ідеї кожної з 6 бригад Національної гвардії, бригади Держприкордонслужби та бригади від Національної поліції.

Ворог тлітиме від червоного полум’я калини. Бригада «Червона калина» братиме участь у наступальних операціях на сході України.

Для тих, чия воля міцніша ніж сталь, нескорених патріотів України, шлях до батальйону «Азов».

Щоб знести ворога зі свого шляху та очистити від них наші землі створено бригаду «Буревій». Добровольці потраплять під керівництво досвідчених військових 1-шої Президентської бригади оперативного призначення.

Один з варіантів долучитися до учасників боїв за Гостомельський аеропорт, Ірпінь, Рубіжне – добровольчого підрозділу Національної гвардії України «Рубіж». Його бійці чиститимуть українську землю від ворогів.

Готуємося підняти прапор над Кримом разом з бригадою «Кара-Даг». Добровольці цього підрозділу повертатимуть окупований український півострів.

Бійці що тримали оборону Харкова та поєднані духом наступу – солдати бригади «Спартан». Нині до команди міцних і витривалих воїнів запрошують добровольців.

Також бригади створюють і у Державній прикордонній службі та Нацполіції:

Вольовим і вмотивованим – шлях до лав воєнізованого підрозділу Нацполіції «Лють». До складу бригади вже входять поліцейські, загартовані війною.

І сталеві люди, які не знають страху та бажають боронити державний рубіж можуть стати до лав бригади «Сталевий кордон». Задача підрозділу – посилити оборону й захист країни.

Добровольцям проведуть курси по тактичній медицині та підготують до бойових дій. Кожен боєць отримає якісне озброєння, техніку та стане частиною історичних подій.

Долучитися до «Гвардії Наступу» можна заповнивши заявку на сайті storm.mvs.gov.ua або звернувшись до ЦНАПу щодня з 9 до 19.

У Запорізькій області працюють 2 ЦНАПи, у яких представники НГУ, ДПСУ та НПУ можуть відповісти на запитання та допомогти визначитись з підрозділом:
🔹Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя – бульвар Центральний, 27;
🔹Територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя по Хортицькому району – вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1.

 

ГВАРДІЯ НАСТУПУ: СОЦІАЛЬНІ ГАРАНТІЇ ДОБРОВОЛЬЦЯМ    В Україні триває набір добровольців до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони допоможуть у звільненні наших територій від ворога.

  Набір мотивованих патріотів України до лав добровольчих батальйонів «Гвардії наступу» дозволить сформувати високоефективні підрозділи для звільнення територій України від ворога. Ця ініціатива не є продовженням мобілізації.

Добровольцям пропонують контрактну форму проходження служби в обраних підрозділах.

Охочим вступити до штурмових бригад «Гвардії наступу» передбачені такі ж соціальні гарантії, як і військовослужбовцям Збройних сил. Йдеться про відповідне грошове забезпечення, безоплатні медичні послуги та інші соціальні пільги. Кожен доброволець у складі «Гвардії наступу» отримає:

можливість здобувати вищу освіту у військових вишах під час служби — безплатно або пільгово;
щорічну відпустку, тривалість якої зростає зі збільшенням вислуги років;
крім загального страхового стажу, служба зараховується до стажу державної служби;
право на пенсію після 25 років календарної служби, зокрема й за змішаним з цивільним стажем.
Долучитися до «Гвардії Наступу» можна заповнивши заявку на сайті storm.mvs.gov.ua або звернувшись до ЦНАПу щодня з 9 до 19.

У Запорізькій області працюють 2 ЦНАПи, у яких представники НГУ, ДПСУ та НПУ можуть відповісти на запитання та допомогти визначитись з підрозділом:

Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя – бульвар Центральний, 27;
Територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя по Хортицькому району – вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1.


Долучайся до Гвардії Наступу, стань тим, хто звільнить Україну!

 

Минулого року у цей день у Запоріжжі сотні містян та гостей обласного центру розгорнули величезний державний стяг, який прибув з Маріуполя. Напередодні Президент України зазначив: “Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу. Ми зробимо його Днем єднання”. З тремтінням у серці запоріжці тримали тоді синьо-жовтий прапор. Минулорічний Потяг Єднання прямував через Запоріжжі і наш Бердянськ, який нині в окупації.

Цьогоріч ми як ніколи розуміємо і відчуваємо справжній зміст цього свята. Це не історії з книжок, це наша реальність. З перших днів повномасштабного вторгнення українці стали пліч-о-пліч і продовжують йти до своєї спільної мети - вибити ворога з рідної землі. У єдності наша сила і перемога.

Тож сьогодні – чудова нагода нагадати собі і тим українцям, які зараз в окупації переживають нелегкі часи чекаючи звільнення, що ми разом.

Задля безпеки на це день не заплановано масштабних заходів, але просимо усіх жителів нашої області вдома, у сімейному колі, або у трудових колективах, серед друзів і колег підтримати дух свята символами нашої державності та культури: вишиванкою, українською хусткою, синьо-жовтою стрічкою, зображенням тризубу. Гарним дописом у соціальних мережах. Хай майорить у рідних кольорах сьогодні Україна для тих, хто бореться за кожен клаптик української землі, для тих, хто чекає повернення у рідну домівку, для тих, хто зараз не може відкрито розгорнути державний прапор у себе вдома, але чекає на ЗСУ.

У 2022 році в кожній точці нашої держави підняли український прапор, а сьогодні хай він замайорить у всіх куточках планети.

 

 

Центр занятості інформує!

Гвардія Наступу: долучайся до бригади НГУ “Спартан”

Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС, які звільнятимуть місто Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом з Кримом.

Ти сам обираєш бригаду та напрям наступу і гарантовано потрапляєш до однодумців. Захищай країну та своїх рідних, ставай добровольцем! Долучайся до бригади НГУ “Спартан”.

Від початку повномасштабної військовоі‌ aгpecії російської федерації проти Украі‌ни особовий склад військової частини під керівництвом полковника Олександра Півненка дав гідну відсіч спробам противника прорватися до міста Харкова, брав участь в операціі‌ зі звільнення Малоі‌ Рогані, Циркунів та Кутузівки. У взаємодіі‌ з підрозділами Збройних Сил Украі‌ни продовжує мужньо боронити місто Харків, Харківську та частину Луганськоі‌ областей, утримує позиції в районі Торецька Донецькоі‌ області.

У ході боїв бригадою знищено значну кількість живої сили та військової техніки агресора, зокрема 4 танки противника на об’і‌зніи‌ дорозі під Харковом в перший день оборони та літак СУ-25, пілота якого було затримано. Було також ліквідовано до 2-х рот живоі‌ сили росіян, знищено 2 ворожі танки, 8 БМП, 2 установки ЗУ-23-2, 22 одиниці автомобільноі‌ техніки та реактивну систему залпового вогню.

Об нас ламається ворог! Вступай і наступай. Подавати заявки можна онлайн, заповнивши анкету на сайті storm.mvs.gov.ua.

Інший варіант – звернутися до одного з Центрів надання адмінпослуг в обласному центрі:
🔹Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя – бульвар Центральний, 27
🔹Територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя по Хортицькому району – вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1.

​​Гвардія Наступу: долучайся до бригади НГУ “Буревій”

Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС, які звільнятимуть місто Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом з Кримом.

Ти сам обираєш бригаду та напрям наступу і гарантовано потрапляєш до однодумців. Захищай країну та своїх рідних, ставай добровольцем! Долучайся до бригади НГУ “Буревій”.

З 24 лютого 2022 року особовии‌ склад віи‌ськовоі‌ частини виконує завдання в складі угрупування сил оборони міста Києва, охороняючи важливі державні об’єкти та об’єкти інфраструктури. Батальи‌онна-тактична група заи‌няла батальи‌оннии‌ раи‌он оборони на зовнішньому рубежі оборони міста Києва в Чернігівськіи‌ області.

Особовии‌ склад бригади залучався для оборонних діи‌ в містах Сєвєродонецьк та Лисичанськ Луганськоі‌ області та по теперішніи‌ час виконуює завдання в місті Бахмут Донецькоі‌ області.

Буревій розшировуєься як бригада утилізації російських військових. І ця буря йде на ворогів, вступай і наступай! Подавати заявки можна онлайн, заповнивши анкету на сайті storm.mvs.gov.ua.

Інший варіант – звернутися до одного з Центрів надання адмінпослуг в обласному центрі:
🔹Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя – бульвар Центральний, 27
🔹Територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя по Хортицькому району – вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1.

 

​​Гвардія Наступу: долучайся до бригади ДПСУ “Сталевий кордон”

Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС, які звільнятимуть місто Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом з Кримом.

Ти сам обираєш бригаду та напрям наступу і гарантовано потрапляєш до однодумців. Захищай країну та своїх рідних, ставай добровольцем! Долучайся до бригади ДПСУ “Сталевий кордон”. 15-й мобільний прикордонний загін створений як підрозділ нового зразка.

Його структура, система управління та навчання побудовані з урахуванням викликів, які стоять перед Україною. Основу заклали підрозділи Державної прикордонної служби, що виконували завдання в районі бойових дій на сході нашої держави і які мужньо протистояли російським агресорам.

В рядах підрозділу воїни, які першими зустріли ворога на кордоні, боронили Азовсталь, знаходилися на лінії оборони на Лиманському та Бахмутському напрямках, захищали держрубіж з країною-агресором. Для виконання завдань мобільний прикордонний загін на озброєнні має протитанкові та артилерійські розрахунки, групи аеророзвідки та розрахунки ПЗРК. Його завдання – посилити оборону та захист нашої держави, укріпити кордон України, адже прикордонники перші на держрубежі та є невід’ємною складовою Сил оборони країни.

Перші на кордоні, перші в наступі. Подавати заявки можна онлайн, заповнивши анкету на сайті storm.mvs.gov.ua.

Інший варіант – звернутися до одного з Центрів надання адмінпослуг в обласному центрі:
🔹Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя – бульвар Центральний, 27
🔹Територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя по Хортицькому району – вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1.

 

Гвардія Наступу: долучайся до бригади НПУ “Лють”

Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС, які звільнятимуть місто Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом з Кримом.

Ти сам обираєш бригаду та напрям наступу і гарантовано потрапляєш до однодумців. Захищай країну та своїх рідних, ставай добровольцем! Долучайся до бригади Національної поліції України “Лють”.

Об’єднана штурмова бригада “Лють” – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Її бійці – вольові та вмотивовані воїни, готові захищати Україну і нищити ворога на всіх фронтах. Долучайся і перетворюй свою лють на зброю!

Полки спеціального призначення «Сафарі» та «Цунамі», батальйон патрульної служби поліції особливого призначення «Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова» - підрозділи поліції, яких об’єднала «Лють». Це – бійці, які виконували бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському і Донецькому напрямках. Буча, Ірпінь, Херсон, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Ямпіль і Бахмут – міста, які загартували бойовий дух кожного нашого воїна. Бригада «Лють» - це два штурмові полки, батальйон особливого призначення, артилерійський полк і рота спеціальних операцій.

Відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника – основні завдання Об’єднаної штурмової бригади “Лють”.

Подавати заявки можна онлайн, заповнивши анкету на сайті storm.mvs.gov.ua.

Інший варіант – звернутися до одного з Центрів надання адмінпослуг в обласному центрі:
🔹Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя – бульвар Центральний, 27
🔷Територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя по Хортицькому району – вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1.

🇺🇦 Сайт ЗОВА 🇺🇦 |  Facebook ЗОВА  🇺🇦 | YouTube ЗОВА

 

Гвардія Наступу: долучайся до бригади НГУ “Рубіж”

Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС, які звільнятимуть місто Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом з Кримом.

Ти сам обираєш бригаду та напрям наступу і гарантовано потрапляєш до однодумців. Захищай країну та своїх рідних, ставай добровольцем! Долучайся до бригади НГУ “Рубіж”.

24 лютого 2022 року ротна тактична група бригади першою прии‌няла біи‌ з росіи‌ськими спецпризначенцями в раи‌оні аеропорту «Антонов» (Гостомель), що відіграло важливу роль в обороні столиці. Бійці бригади не дозволили окупантам розгорнути основні сили в безпосередніи‌ близькості до Києва. Тоді було знищено п’ять та пошкоджено один росіи‌ськии‌ гелікоптер, а також знищено близько роти особового складу противника. Протягом березня 2022 року ротна тактична група бригади відзначилася у боях в раи‌оні населених пунктів Ірпінь, Гута Межигірська та Мощун, завдавши відчутних втрат ворогу. Бійці брали участь в боях за Рубіжне.

Воі‌ни бригади стіи‌ко захищали Сєвєродонецьк поки и‌ого не було зруи‌новано росіи‌ською авіацією та артилерією. У ході бои‌ових діи‌ силами батальи‌онноі‌ тактичноі‌ групи бригади було завдано значних втрат противнику: знищено понад 300 одиниць броньованоі‌ техніки, зокрема 240 мм САУ «Тюльпан», ліквідовано понад 1000 загарбників та поранено біля 1300 окупантів.

Приєднуйся, бо ми повертаємо законні рубежі країни! Подавати заявки можна онлайн, заповнивши анкету на сайті storm.mvs.gov.ua.

Інший варіант – звернутися до одного з Центрів надання адмінпослуг в обласному центрі:
🔹Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя – бульвар Центральний, 27
🔷Територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя по Хортицькому району – вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1.

 

 

​​Гвардія Наступу: долучайся до бригади НГУ “Червона калина”

Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС, які звільнятимуть місто Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом з Кримом.

Ти сам обираєш бригаду та напрям наступу і гарантовано потрапляєш до однодумців. Захищай країну та своїх рідних, ставай добровольцем! Долучайся до бригади НГУ “Червона калина”.

Червона калина – це червоне полум’я наступу. З перших днів повномасштабного вторгнення підрозділи віи‌ськовоі‌ частини заи‌няли визначені позиціі‌ з оборони столиці Украі‌ни та не допустили спроби прориву противника до Києва, розбили колону росіи‌ськоі‌ арміі‌ біля селища Бузова. З червня 2022 року підрозділи полку у складі зведеноі‌ батальи‌онноі‌ групи в оперативно-тактичному угрупуванні «Північ» оперативно-стратегічного угрупування віи‌ськ «Хортиця» брали участь у бои‌ових діях у населених пунктах Сєверодонецьк, Лисичанськ та Білогорівка Луганськоі‌ області, Спірне та Верхньокам'янське Донецькоі‌ області, проявляючи стіи‌кість і рішучість, даючи гідну відсіч загарбникам.

Вступай і наступай! Подавати заявки можна онлайн, заповнивши анкету на сайті storm.mvs.gov.ua.

Інший варіант – звернутися до одного з Центрів надання адмінпослуг в обласному центрі:
🔹Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя – бульвар Центральний, 27
🔹Територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя по Хортицькому району – вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1.

 

Гвардія Наступу: долучайся до бригади НГУ “Азов”

Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС, які звільнятимуть місто Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом з Кримом.

Ти сам обираєш бригаду та напрям наступу і гарантовано потрапляєш до однодумців. Захищай країну та своїх рідних, ставай добровольцем! Долучайся до бригади НГУ “Азов”. Легендарний підрозділ, який під час російського вторгнення в Україну 2022 року став осередком оборони міста Маріуполь і надалі героїчно утримував комбінат "Азовсталь".

«Азов» звільняв Маріуполь у червні 2014 року, брав участь в боях під Іловайськом, обороняв Маріуполь з кінця серпня 2014 року, здійснював наступ на Широкине у лютому 2015 року, виконував завдання в районі проведення АТО (пізніше ООС). Силами підрозділу проведено успішну Павлопіль-Широкінську операцію у 2015 році, виконано низку успішних бойових завдань у районі Світлодарської дуги.

Подавати заявки можна онлайн, заповнивши анкету на сайті storm.mvs.gov.ua.

Інший варіант – звернутися до одного з Центрів надання адмінпослуг в обласному центрі:
🔹Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя – бульвар Центральний, 27
🔹Територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя по Хортицькому району – вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1.

 

23 та 24 січня 2023 з 9-00 до 13-00 запрошуємо мешканців смт. Новомиколаївка та с. Михайлівське   для отримання гуманітарної допомоги пенсіонерам від 70 років у приміщенні селищної ради (Космічна, 3). При собі мати паспорт.

 

 

Держава-терорист росія показала себе за останній рік так, як не показувала за всі роки свого існування. Збройні агресії проти сусідніх держав російській федерації раніше вдавалося виправдовувати, однак саме війна з Україною стала тим переламним моментом, коли на дії рф відкрилися очі.

На тлі агресії найбільш цинічною виглядає участь рф в міжнародних організаціях, що мають забезпечувати та гарантувати мир. Найбільшою з них є Організація об’єднаних націй. Ідея створення належала чотирьом країнам: США, Великій Британії, СРСР та Китаю. В 1945 році декларацію про утворення ООН підписали 51 країна. Сьогодні членство в ООН мають 193 країни. Росія займає одне з головних місць, входить до складу Ради безпеки ООН та має право вето.

Тобто, ще раз: держава-терорист займає одне з головних місць в Раді безпеки ООН – організації, що покликана забезпечувати та гарантувати мир, втому числі завдяки дотриманню норм міжнародного права. Будь-які спроби ООН вплинути на агресора, можуть ветуватися самим агресором. Цікаво,чи не правда?

Як і те, що росія або російська федерація ніколи не були членами ООН.

Екскурс в історію.

24 грудня 1991 року на адресу Генерального секретаря ООН надійшов лист від Бориса Єльцина – тогочасного президента росії. В листі було зазначено наступне:

«Членство СССР в ООН, в том числе в Совете Безопасности, во всех других органах и организациях системы ООН продолжается при поддержке стран Содружества Независимых Государств Российской Федерацией (РСФСР). В связи с этим прошу вместо названия «Союз Советских Социалистических Республик» использовать наименование «Российская Федерация».

Варто зазначити, що формальне перейменування СРСР в російську федерацію відбулося лишена наступний день – 25 грудня 1991 року.

Цей лист став єдиним завдяки чому росія потрапила в ООН. Формально членом ООН досі є СРСР – ніхто не припиняв членства союзу, так само, як ніхто й не приймав до складу ООН росію – а ні в грудні 1991, а ні в січні 1992 таке питання не виносили до порядку денного.

Крім того, в основоположному документі про створення ООН Статуті від 1945 року юридична особа «Російська Федерація» чи «Росія» не згадується взагалі, а учасниками засновницями були Українська та Білоруська соціалістичні республіки. А посилання у вищевказаних листах на Алма-Атинські угоди про створення СНД є нікчемними та не несуть жодних юридичних наслідків, оскільки тогочасні керівники СНД не мали права делегувати місце СРСР в ООН і Раді Безпеки іншій країні, оскількитакі рішення відповідно до положень статей 3 та 4 Статуту ООН належать виключно до повноважень Генеральної Асамблеї ООН.

Дивні дії ООН та Генсека Антоніу Гуттереша.

Міжнародний скандал в ООН… намагаються зам’яти. Так досить дивною виглядає відповідь Секретаріата ООН на запит ініціативної групи при Міністерстві закордонних справ України. У відповіді на офіційну ноту було вказано, що всі необхідні документи про вступ росії до ООН, розміщені на сайті ООН. Це очевидне замилювання очей.

Викликають питання й спроби ООН підігравати росії. Нещодавні заяви Генсека ООН Антоніу Гуттереша про необхідність українцям погодитися на «різдвяне перемир’я», говорять про некомпетентність самого Генсека ООН. Будь яка пауза в активній фазі бойових дії буде на руку ворогові – дасть змогу перегрупуватися та переозброїтися.

До цього Гуттереш вже відзначився розпуском місії, яка мала розслідувати злочин в Оленівці. Все, що нині робить ООН – це час від часу надсилає представників, які приїздять в зруйновані міста подивитися на наслідки.

Нагадуємо, Україна — не парк розваг. Так, окрім ООН велика кількість іноземних високопосадовців та журналістів приїжджають в Україну подивитись на знищені будівлі.

Окрім екскурсій та фото вони мусять також замислитися про безпомічність ООН, та діяти конкретно задля виключення росії з ООН, шукаючи підтримку в своїх парламентах та урядах. На жаль, світ почав забувати, що росіяни на українських територіях системно здійснюють воєнні злочини.

Шлях до справедливості.

Україна все ж таки має підтримку. У зв’язку з ганебним викриттям фальсифікованого членства росії в ООН, започаткована широкомасштабна інформаційна компанія «Геть росію із ООН» #unrussiaUN, метою якої є формування у громадян країн-членів ООН розуміння та усвідомлення незаконності та безпідставності перебування росії в ООН, припинення рф зловживання правами Постійного члена Ради Безпеки та як наслідок припинення збройної агресії проти України.

З цією ж метою створено сайт www.kickrussiaout.info, де зібрано доказову базу, наукові статті, інтерв’ю та інші матеріали, а також засновано на американській онлайн платформі «change.org» петицію «KickRussiaoutofthe UN», кількість підписантів якої вже більше 250 тисяч.

З поміж іншого, за сприяння місцевої влади 11.01.2023 року у м. Бородянка, Київської області, на одній із зруйнованих будівель розмістили банер із закликом вигнати росію із ООН та QR кодом, який веде на зазначену петицію.

За лобіюванням ініціативної групи 01 грудня 2022 року Верховною Радою України прийнято «Заяву про незаконність перебування росії в ООН…», 15 грудня вказане питання винесено в Конгрес США в якості проекту резолюції, а 16 грудня 2022 Міністр закордонних справ Д. Кулеба зробив офіційну заяву про початок процедури виключення росіїї із ООН.

 

Пенсійний фонд інформує!

Пенсійний фонд інформує!

Пенсійний фонд інформує!

Центр занятості інформує!

 

Витяг з рішення Запорізької ОВА

 

Про  затвердження  плану діяльності Новомиколаївської селищної ради Запорізького району Запорізької області з підготовки регуляторних актів на 2023 рік

 

 

Привітання з Днем місцевого самоврядування! | Тернуватська ...

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, шановні депутати!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування. Це свято не тільки тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, а й усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт об’єднаної територіальної громади.

Від усього серця бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, добробуту, витримки, оптимізму та нових професійних здобутків.

Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку нашої громади.

Нехай усі життєві негаразди обходять стороною, щира людська вдячність та повага будуть нагородою за вашу нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають серця серед щоденних турбот.

Новомиколаївська селищна рада

День Збройних сил України - одне з найважливіших свят цього року, адже ЗСУ зараз є нашою опорою.День ЗСУ 2022 / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

День Збройних сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ - це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини. Слава ЗСУ!, Слава Україні. Перемога буде за нами! Все буде Україна!

Щорічно, 5 грудня, людство висловлює вдячність усім, хто знайшов у собі силу та відвагу щоб здійснювати добрі справи, не вимагаючи нічого натомість. Саме в цей день Україна святкує – Міжнародний день волонтера. Це свято затишно розташувалося між великим церковним святом Введення в храм Пресвятої Богородиці і святом мужності і відваги – Днем Збройних Сил України.

Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хоч раз побувавши в цій ролі, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Це стає для людей способом життя. У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, саме ваша активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Наша рідна Новомиколаївщина теж має таких героїв. Вони серед нас – Алла Іванівна Хохлова, Вікторія Володимирівна  Герасименко, Тетяна Вікторівна Трофименко, Вероніка Віореліївна Єфіменко, Олександр Олександрович Котков, Алла Пилипівна Ожгихіна, Тетяна Олександрівна Коростильова, Світлана Василівна Котляр, Світлана Леонідівна Русяк, Наталія Миколаївна Краснова, Ярослав Анатолійович Гелетій, Дмитро Васильович Антонь, Денис Валерійович Слободнюк, кухарі дошкільних закладів, закладів освіти, лікарні та їх керівники, колектив КУ «Центр надання соціальних послуг», колектив відділу соціального захисту населення Новомиколаївської селищної ради, колектив працівників Новомиколаївської селищної ради, колектив Червоного Хреста Новомиколаївщини та всіх причетних людей до цієї благородної справи.  

Висловлюю вам щирі слова подяки від імені кожної людини, якій ви допомогли, за вашу людяність, безкорисливу працю. Для вас найціннішою подякою є розуміння того, що реально можете врятувати людське життя. Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею. Бажаю, оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру! Низький уклін  усім за небайдужість й добросердечність, завдяки яким наш народ вистоїть і переможе!

                                                        З повагою та шаною голова Новомиколаївської селищної ради Сергій Шамайда

Центр занятості інформує!

30.11.22 з 11-00 у відділі соцзахисту населення селищної ради (І.Клевчука, 89) представники міжнародної організації будуть приймати заяви на допомогу від ВПО, які ще не зверталися або пройшло більше трьох місяців після отримання коштів. При собі мати оригінали документів, довідки ВПО та реквізити банківського рахунку. tel. для довідок 0614491469 з 9-00 до 15-00.

Центр занятості інформує!

Це варто знати всім

Через масовані обстріли критичної інфраструктури в Україні введено екстрені аварійні відключення електроенергії, в тому числі в Запорізькій області.

Відключення електроенергії також стосується і торговельних мереж, де реалізуються харчові продукти. Основні види харчових продуктів тваринного походження (рибні, м’ясні та молочні продукти), овочі та фрукти мають зберігатись при відповідних температурних режимах у холодильних вітринах, холодильних та морозильних камерах.

До уваги суб'єктів господарювання, які здійснюють зберігання га реалізацію продуктів харчування тваринного походження

Часте відключення електроенергії може призвести до поломки вказаного холодильного обладнання, що в свою чергу сприятиме розмороженню та зіпсуванню харчових продуктів. Тому суб'єктам господарювання, які здійснюють зберігання та реалізацію харчових продуктів тваринного походження в таких умовах необхідно максимально менше завантажувати  холодильні вітрини, холодильники та морозильні камери з  метою утримання в них якнайдовше необхідно-допустимої температури. Мати в наявності резервне автономне джерело живлення. Здійснювати постійний моніторинг температури холодильного обладнання та робити відповідні записи. Дотримуватися належного санітарного стану холодильного обладнання.

До уваги споживачів харчових продуктів

Купівля небезпечних та неякісних харчових продуктів може призвести до виникнення гострих харчових отруєнь, тому Вільнянське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області рекомендує споживачам пильно вивчати продукти харчування, які купуєте, особливу увагу звертати на дату виготовлення, терміни їх придатності, цілісність упаковки, наявність пошкоджень (деформовані банки, пом’яті упаковки, завітрені з неприємним запахом продукти), а також велика кількість льоду на замороженому харчовому продукті, наявність рідини в упаковці, яка непритаманна певному виду харчового продукту та ін.

Також інформуємо, що придбання харчових продуктів у місцях несанкціонованої торгівлі може нести загрозу здоров’ю та спричинити непередбачувані наслідки для життя.

Крім того, наголошуємо не забувати отримувати розрахунковий документ, який дає гарантію захисту у разі придбання неякісних харчових продуктів!

 

Інформація про діяльність Консультаційного центру Уповноваженого

Верховної Ради України з прав людини

 

Консультаційний  центр  надає  підтримку  громадянам  України у режимі онлайн та офлайн щодо:

  • роз'яснення можливих шляхів повернення дитини a6o сімей з дітьми на підконтрольну Уряду України територію;
  • отримання свідоцтва про народження дитини в умовах воєнного стану aбo його легалізацїі, якщо документ отриманий на непідконтрольній території;
  • встановлення контакту з дитиною, яку вивіз один із батьків за

кордон;

  • заповнення  форми   розшуку   дитини   a6o   заявки  на   отримання допомоги дітям, які зазнали травмувань внаслідок війни;
  • інші питання, пов'язані з порушеннями прав людини.

 

Тут ви можете повідомити:

  • про дитину, яка загубилася;
  • про злочин , скоєний проти дитини;;
  • якщо ви знайшли дитину без супроводу дорослих;
  • якщо вам відомі факти депортації дитини;
  • про примусову зміну громадянства та документів дитини;
  • про інші порушення прав дитини під час війни.

 

В режимі онлайн:

0800-50-17-20 (безкоштовно)

044-299-74-08 (для дзвінків із-за кордону) hotline@ombudsman.gov.ua

 

В режимі офлайн під час особистого звернення: понеділок - четвер з 9:00-13:00, 13:45-18:00

п’ятниця з 9:00-13:00, 13:45- 17:00,

вихідні дні субота, неділя

Адреса: 01008, м. Київ, вул. Інститутська, 21/8

 

Додатково надаємо консультації:

через портал «Діти війни»  сайт: https://chi1drenofwar.gov.ua/


Права споживачів на придбання

                       Через  інтернет-магазин  «ДроваЄ»

Проблемне питання

До Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини надходять звернення від громадян щодо сприяння у вирішенні питання придбання у державних підприємств дров для опалення свого помешкання, оскільки у посередник iв цінна на дрова є занадто великою.

Для громадян, які проживають у сільській місцевості, особливо пенсіонерів ціна на дрова мас важливе значення.

3 метою спрощення для споживачів механізму закупівлі дров в Україні за- працював державний інтернет-магазин дров для населення «ДроваЄ».

Таке рішення дозволить забезпечити енергетичну стабільність населення на період напруженої ситуації на енергетичному ринку нашої держави внаслідок військової arpeciï Російської Федерації проти України.

Лісгоспи вже почали здійснювати заготівлю паливних дров для населення.

Що потрібно знати аби придбати «ДроваЄ»

Щоб скористатися зазначеним інтернет-магазином та придбати дрова необхідно:

1. Зайти на вебресурс https://drovae.gov.ua/ та авторизуватися через електронний цифровий підпис aбo банк, яким користується. Це потрібно для ідентифікації особи як громадянина України.

Отримання kлюча електронного підпису (KEП).

Виготовити KEП на безоплатній основі можливо двома способами звернувшись:

  • до органів Державної податкової служби України;
  • через онлайн, за допомогою банківського сервісу.

Повний перелік структур, що надають послуги з виготовлення KEП можна переглянути на сайті Міністерства цифрової трансформації.

Що тaкe авторизація через банk.

Авторизація через банк, яким споживач користується це спосіб підтвердження його особи за допомогою банку.

Як авторизуватись через бaнк.

Необхідно обрати зі списку свій банк, ввести логін та пароль від інтернет-банкінгу.

BanklD   використовують:     Монобан к,    ПриватБанк, Банк, Альфа-бан к та ще понад 30 інших банків.Ощадбанк, Райффайзен

Як оформити замовлення на придбання та доставку  дров.

  1. Вказати адресу, куди плануєте доставити замовлення. Далі система запропонує найближчих постачальників дров.

Коли обрали лісгосп (або лісництво), необхідно обрати із запропонованого переліку тип дров та їхню кількість.

 

Важливо! За 1 рік кожен громадянин має можливість замовити 15 м.куб. дров.

  1. Надіслати замовлення та очікувати підтвердження від постачальника.

після отримання замовлення постачальник зв'язується з замовником для уточнення деталей.

Потім замовнику стає доступна функція онлайн оплати замовлення в особистому кабінеті.

 

Якщо потрібна доставка дров - представник лісгоспу узгоджує із спожива- чем ïï вартість з урахуванням логістики.

Після цього в особистому кабінеті стане доступна функція онлайн-оплати

послуги «Доставка».

Під час отримання дров особа маєте пред'явити документи, які посвідчують

особу та PHOKПП особи, яка оформлювала замовлення.

до відома громадян!

За інформацію Уряду заготівля дров для українців триває. Вже реалізовано 2 млн 439 тис. кубометрів деревини.

На складах наразі знаходиться близько 187 тис. кубічних метрів.

Загалом до кінця року лісгоспи державного агентства лісових ресурсів України планують реалізувати 1,1 млн кубічних метрів дров.

Для забезпечення паливними дровами найбільш вразливих категорій громадян на прифронтових територіях Уряд розподілив серед обласних військових адміністрацій 563 мільйони гривень.

Вони підуть на закупівлю та доставку дров для населення Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Миколаївської, Сумської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей.

 

 

Права громадян щодо сплати за житлово-комунальні послуги в умовах воєнного стану

Проблемне питання

До Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (далі - Уповноважений) надходять звернення громадян, у тому числі від внутрішньо переміщених осіб, та осіб, які тимчасово перемістилися за кордон, про надання роз'яснень з питань оплати за житлово-комунальні послуги, якщо вони не про- живають у будинку (квартирі), у зв'язку із його пошкодженням (руйнацією) a6o його знаходженням на тимчасово окупованій військами Російської Федерації територіях України.

В окремих своїх зверненнях громадяни повідомляють, що після залишення своїх помешкань вони відповідно припинили оплачувати комунальні послуги. Під час моніторингу засобів масової інформації Уповноваженим виявлено повідомлення, що деякі громадяни, в яких повністю зруйноване (пошкоджене) внаслідок бойових дій житло, продовжують отримувати платіжні документи на

сплату комунальних послуг.

Нормативно-правова база

 

 

  1. Закони України:

«Про житлово-комунальні послуги» від 9 листопада 2o17 року N°- 2189-VIII

(далі - Закон №  2189) https://zakon.rada. gov.ua/Iaws/show/2189-19#Text

«Про внесення зміни до пункту 10-2 розділу XIII «Прикіниеві та перехідні по- ложения» закону України «Про виконавче провадження» щодо зупинення ви- конання рішень про стягнення з фізичної особи заборгованості за житлово-ко- мунальні послуги у період дії воєнного стану» від 27 липня 2o22 року N°- 2456-IX (далі - Закон N•- 2456) https://zakon.rada.  ov.ua/Iaws/show/2456-20#Text

  1. Постанови Кабінеті Міністрів України:

від 5 березня 2022 р. 206 «Деякі питання оплати житлово-комунальних по- слуг в період воєнного стану»(далі - Постанова N-° 206) htt s://zakon.rada. ov. ua/laws/show/206-2022-%D0%BFttText

від 5 червня 2o19 р. N°- 482 «Про затвердження Порядку здійснення перерахунку вартості послуги з управління багатоквартирним будинком за період ïï ненадання, надання невідповідної якості» (далі - Порядок N°- 482) httдs.//zakon. i acla.qov.ua/Iaws/show/482-2019-%D0%ьBFttText

 

  1. Наказ Міністерства розвитку громад та територій України від 26.03.2022 61

«Про внесення зміни до Методики розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг під час дії воєнного стану в Україні», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 29 березня 2022 р. за N°- 360/37696 (далі - Наказ N•- 61) httдs://zakon.rada.qov.ua/Iaws/show/z0360-22ttText

 

Щодо питання нарахування та оплати Житлово-комунальних по- слуг в період воєнного стану

 

 

За вимогами статті 12 Закону N-• 2189 надання житлово-комунальних послуг здійснюється виключно на договірних засадах.

Ціна послуги, порядок оплати послуги, права i обовязки сторін, а також відповідальність сторін за порушення договору с істотними умовами договору про надання житлово-комунальної послуги.

Отже, нарахування та оплата житлово-комунальних послуг здійснюється виходячи з умов договору про надання відповідних послуг, укладеного між споживачем та виконавцем/управителем багатоквартирного будинку, та вимог чинного законодавства.

 

Щодо нарахування плати за комунальні послуги (послуги з постачання теплової енергїі, постачання гарячої води, централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, поводження з побутовими відходами) та послуги з управління багатоквартирними будинками споживачам, в яких було зруйновано житло.

 

У разі якщо житло споживача зруйновано внаслідок ведення воєнних (бойових) дій i, відповідно, комунальні послуги та послуга з управління багатоквартирним будинком з цих причин споживачеві не надаються (не надавалися), плата за ці послуги не нараховується.

 

Щодо нарахування плати за комунальні послуги (послуги з поста- чання теппової енергїі, постачання гарячої води, централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, поводження з побутовими відходами) та послугу з управління багатоквартирними будинками споживачам, що вимушено покинули свої домівки.

 

Згідно із статтею 7 Закону N°- 2189 споживач мас право на неоплатну вартості комунальних послуг (крім постачання теплової енергії) у разі ïx невикористання (за відсутності приладів обліку) за період тимчасової відсутності в житлово- му приміщенні (іншому об'єкті нерухомого майна) споживача та інших осіб по- над Зо календарних днів, за умови документального підтвердження відповідно до умов договорів про надання комунальних послуг.

Таким чином, споживачі, які тимчасово залишили свої домівки, можуть скористатися своїм правом за умови надання виконавцю послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, постачання гарячої води, поводження з побутовими відходами заяви та довідки з тимчасового місця проживання, лікування, проходження військової служби, довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

3 метою оперативної комунікації, споживачі можуть надсилати відповідні за- яви на адресу виконавців за допомогою засобів електронного зв'язку.

Споживачі, які вимушено покинули свої домівки, можуть ознайомлюватися із процедурою оплати послуг на вебсайтах підприємств (виконавців послуг).

Відповідно до статті 8 закону 2189 виконавець комунальної послуги зобов'язаний без додаткової оплати надавати споживачу в установленому законодавством порядку необхідну інформацію про ціни/тарифи, загальну вартість місячного платежу, структуру ціни/тарифи, норми споживання та порядок надання відповідної послуги, а також про ïï споживчі властивості та іншу інформацію, а також інформувати споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги відповідно до законодавства.

Більшість підприємств (виконавців послуг) передбачають для своїх спо живачів можливість користуватися особистим кабінетом, з допомогою якого

мoя.нa слідкувати за усіма процесами, що відбуваються з рахунками, оплачу- вати та завантажувати історію оплат, сформувати довідку про стан особового рахунку, оформити розсилку електронних квитанцій та дізнатися про те, як здійснюється нарахування за надану послугу.

 

Важливо!

Положення статті 7 Закону №  2189:

  • не поширюється на випадки коли у споживача наявнi прилади обліку води, оскільки у такому випадку обсяг спожитих послуг з централізованого водо- постачання та постачання гарячої води фіксується згідно із показниками при- ладів обліку (відповідно i нараховується оплата за ці послуги). При цьому, на- казом 61 внесено зміни до Методики розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг, визначивши особливості розподілу комунальних послуг під час дії воєнного стану в Україні, зокрема застосування коригуючого коефіцієнту, що враховує зміну споживання та надання комунальних послуг в населеному пункті на період дії воєнного стану;
  • не стосується послуги з постачання теплової енергії, оскільки навіть при відсутності споживача у приміщенні, його домівка (житлове приміщення чи квартира) опалювалися (послуга з постачання теплової енергії надавалася);
  • не стосується послуги з управління багатоквартирним будинком, оскіль- ки оплачуючи дану послугу власники (співвласники) беруть участь в утриманнi cnільного майна, що їм належить, та зобов'язанні згідно із законодавством

відшкодовувати витрати, пов'язані з утриманням багатоквартирного бyдинку. Споживачі послуг з управління багатоквартирними будинками мають оплачу- вати ці послуги, якщо вони фактично надаються управителем для відповідного будинку.

Якщо ж послуга з управління багатоквартирним будинком надавалася не- відповідної якості (не в повному обсязі), управитель зобов'язаний здійснити споживачам перерахунок розміру плати на умовах та у строки, визначені По- рядком № 482.

За наявності спірних питань необхідно звертатися безпосередньо до вико- навця послуги/управителя багатоквартирного будинку (сторони договору про надання відповідної послуги) a6o ж органу місцевого самоврядування, на те- риторії якого надаються ці послуги.

 

Щодо стягнення заборгованості, нарахрвання громадянам штрафів чи пені за невчасну оплату kомунальних послуг, а також припинення надання таких пocлуг в умовах воєнного стану.

 

Постановою N-° 206 до припинення чи скасування воєнного стану в Україні забороняється:

  • нарахування та стягнення неустойки (штрафів, пені), інфляційних нараху- вань, процентів річних, нарахованих на заборгованість, утворену за несвоєчасне та/або неповне внесення населенням плати за житлово-комунальні послуги;
  • припинення/зупинення наяання житлово-комунальних послуг населенню

у разі ïx неоплати a6o оплати не в повному обсязі.

Постанова Уряду N°- 206 застосовується з 24 лютого 2022 року.

Також Верховною Радою України прийнято Закон N°- 2456, яким передбаче- но, що у період дії воєнного стану зупиняється вчинення виконавчих дій у виконавчих провадженнях з виконання рішень про стягнення з фізичної особи

заборгованості за житлово-комунальні    послуги в територіальних громадах,

розташованих у районах проведення воєнних (бойових) дій, або які перебу- вають чи перебували у тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні) відповідно до переліку, затвердженого наказом Міністерства з питань реінтеграції тим- часово окупованих територій України, або якщo стягнення за житлово-кому- нальні послуги здійснюється щодо нерухомого майна, яке с місцем постійного проживания такої фізичної особи i було знищено a6o пошкоджено внаслідок воєнних (бойових) дій.

Роз'яснення Уповноваженого підготовлено на основі отриманої від Міністерства розвитку громад та територій України інформації.

 

Новомиколаївська селищна рада повідомляє, що 03.11.2022 року з 8-30 до 12-00 сім'ям захисників, які на даний час боронять територію України буде видаватися гуманітарна допомога мешканцям Новомиколаївської  громади. При собі мати паспорт. Пункт видачі - приміщення адмінбудівлі Новомиколаївської селищної ради, вул. Космічна, 3

 

УВАГА!!!     
Особи, що тимчасово безоплатно розмістили внутрішньо переміщених осіб, і отримують (або будуть отримувати) компенсацію за житло починаючи з жовтня 2022 року вже по новому отримають компенсацію. Відповідно до постанови КМУ від 19.03.2022 # 333, зі змінами, компенсацію отримають ті особи, у кого ВПО:
- перемістилися з території тергромад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), перелік яких формується відповідно до постанови КМУ від 07.05.22 # 562; наказу Мінреінтеграції від 17.10.22 # 233.                                                               - житло яких зруйноване або непридатне для проживання (інформація внесена до Держреєстру майна).
   Заяву на отримання компенсації подавати не пізніше ніж протягом 5 днів з дня закінчення звітного місяця (з 01 по 05 число) до відділу соц.захисту Новомиколаївської селищної ради. При поданні заяви особа, що розмістила ВПО, пред'являє підтвердні документи на себе (оригінал паспорта, ід.кода, реквізити рахунку з банку) і ВПО (копії довідок ВПО). Більш детальніша інформація буде надана при зверненні з 01.11.22 по 05.11.22 або по телефону 0614491469.

 

Пенсіонери 70+ (смт.Новомиколаївка та с.Михайлівське), які не отримали допомогу 27.10.2022, зможуть отримати допомогу від іншого благодійника лише 31.10. 2022 з 9-00 до 12-00 у приміщенні селищної ради (Космічна, 3). При собі мати паспорт.

 

Для тих ВПО, хто не отримав 24,25,26 жовтня,  буде видаватися гуманітарна допомога - продуктові набори 31.10.2022 з 9-00 до 12-00 (тільки один день) у приміщенні селищної ради. При собі мати довідки,  паспорт на дорослого та свідоцтва про народження на дітей.

 

27.10.2022. з 9-00 до 13-00 у приміщенні селищної ради (Космічна, 3) буде видаватися гуманітарна допомога - продукти харчування мешканцям пенсійного віку 70+ смт Новомиколаївка та с. Михайлівське. При собі мати паспорт. Кількість наборів обмежена.

Центр занятості інформує!

 

Інформація щодо стану навколишнього середовища!

 

Відділ обслуговування громадян № 10 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області інформує!

Головне управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області інформує!

 

Міністерство соціальної політики України, як національний координатор у сфері протидії торгівлі людьми звертає увагу, що ТОРГІВЛЯ ЛЮДЬМИ — ЦЕ СУЧАСНЕ РАБСТВО!

Свобода людини є однією з головних цінностей сучасного цивілізованого суспільства, а забезпечення недоторканності свободи особи – однією з головних функцій держави.

 

 

 

Сигнали, які свідчать про те, що ви потрапити у ситуацію торгівлі людьми:

 

  • У вас забрали паспорт або документи вашої дитини.
  • Забрали ваш мобільний телефон та інші засоби зв’язку.
  • Відмовляють у наданні екстреної медичної допомоги вам або вашій дитині, обмежують сон, відпочинок і харчування.
  • Обмежують ваше пересування в населеному пункті, де ви перебуваєте. Примушують жити або працювати в замкнених приміщеннях.
  • Пропонують працевлаштування без заздалегідь обговорених умов роботи, з нереалістично високою заробітною платою, договір складено незрозумілою для вас мовою.
  • Примушують або схиляють до дій сексуального характеру із застосуванням фізичного насильства, психологічного тиску або маніпуляцій.
  • Пропонують фінансову допомогу, чим втягують вас у боргову кабалу.

 В такому випадку необхідно звернутися за місцем перебування до місцевої держадміністрації та правоохоронних органів або зателефонувати на цілодобову „гарячу лінію” за телефонним номером 1547.

 

 

Цілодобово та безкоштовно діє Гаряча лінія з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та

насильству стосовно дітей – 1547

 

 

Структурні підрозділи, установи, заклади, куди можна звернутися за допомогою особі, яка постраждала від торгівлі людьми:

 

  1. Відділ поліції № 6 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області, 69089, м. Запоріжжя, вул.Героїв 37 батальйону,12-б, тел. чергової частини (061) 2395061, (061) 2392945;
  2. Відділення поліції №2 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області, 70002, м. Вільнянськ, вул. Бочарова, 17, тел. чергової частини (06143) 4-19-16;
  3. Відділення поліції №3 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області, 70100, смт Новомиколаївка, вул.Запорізька, 81, тел. чергової частини (06144) 9-18-81;
  4. Управління соціального захисту населення Запорізької районної державної адміністрації Запорізької області, м.Запоріжжя, вул.Розенталь, 3-а, тел.(061)2806170, 0507314012, 0971569319;
  5. Служба у справах дітей Запорізької районної державної адміністрації, м.Запоріжжя, вул.Істоміна, 8, тел. 0669354379;
  6. Центри надання соціальних послуг та фахівці з соціальної роботи Біленьківської сільської, Вільнянської міської, Долинської сільської, Комишуваської селищної, Кушугумської селищної, Матвіївської сільської, Михайлівської сільської, Михайло-Лукашівської сільської, Новомиколаївської селищної, Новоолександрівської сільської, Павлівської сільської, Петро-Михайлівської сільської, Степненської сільської, Таврійської сільської, Тернуватської селищної, Широківської сільської рад територіальних громад району;
  7. Комунальний заклад «Запорізький  обласний  центр  соціально-психологічної  допомоги» Запорізької обласної ради, 69104, м.Запоріжжя, вул.Північнокільцева, 22-а (Космічний мікрорайон) тел. (061) 769-79-02, (061) 769-79-63; в Центрі особи, які постраждали від домашнього насильства, торгівлі людьми можуть отримати тимчасовий притулок та допомогу (психологічну, юридичну, соціальну) безкоштовно та цілодобово.
  8. Громадська правозахисна організація «Егіда-Запоріжжя», м.Запоріжжя, б.Центральний, 19б, тел.0679576652, egidazp@ukr/net.
  9. Запорізька обласна громадська організація «Об’єднання психологів та психоаналітиків “ВЗАЄМОДІЯ» (надання соціально-психологічних, правових послуг особам, які постраждали від домашнього насильства), м.Запоріжжя,  (061)2709291,0673938065, 0991151771, info@vzaytmodiya.net.
  10. Міжнародна організація з міграції (МОМ), представництво в Україні, 01001, м.Київ, вул.Михайлівська, 8, тел. (044)5685015, тел./факс (044)5685016, iomkiev@iom.int, національна «гаряча лінія» з питань запобігання торгівлі людьми 0800505501 або 527;
  11. Громадська організація «Ла Страда-Україна» (адреса: 03113, м.Київ-113, а/с 26, тел./факс: +380442053695, e-mail: info@la-strada.org.ua). На базі ГО функціонує дві «гарячі» лінії: національна дитяча «гаряча» лінія, яка працює за безкоштовним номером 0800500225 (зі стаціонарного телефону) та безкоштовним коротким номером 116111 (з мобільних), по будням з 12.00 до 20.00 та в суботу – з 12.00 до 16.00;  національна «гаряча» лінія з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації, яка працює за безкоштовним номером 0800500335 (зі стаціонарного телефону) та безкоштовним коротким № 116123 (з мобільних),  лінія працює цілодобово.
  12. Телефони гарячих ліній для осіб, які постраждали від торгівлі людьми: цілодобово та безкоштовно діє Гаряча лінія з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей – 1547; Урядова гаряча лінія – 1545, Департамент боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Національної поліції України: +38(0800)500-202, Укрбюро Інтерполу: +38(044)256-12-53, Представництво МОМ в Україні: 527, 0-800-505-501, ГО «Ла Страда-Україна»: +38(044)2053695, 0800500335, 116123, Товариство Червоного Хреста України: +38(044)2350157, Гаряча лінія МЗС України: +38(044)238-16-57, Управління європейських стандартів рівності Мінсоцполітики України: +38(044)289-87-83, Координатор проектів ОБСЄ в Україні: +38(044)492-03-82.

Телефон для довідок: (061) 2806170, 0507314012, 0971569319

 (управління - м.Запоріжжя,  вул.Розенталь, 3а)

 

 

 

Що потрібно зробити, якщо ви потрапили у ситуацію торгівлі людьми або є свідком такої ситуації після перетину державного кордону?

  • Телефонуйте 112 на лінію екстреної допомоги в ЄС.
  • Звертайтеся до неурядових організацій, які допомагають постраждалим від торгівлі людьми в країні, де ви зараз перебуваєте.
  • Звертайтеся до посольств України в країні, де ви зараз перебуваєте.
  • Відсутність документів, що посвідчують вашу особу, не є перешкодою для звернення до місцевих екстрених служб, неурядових організацій або посольств України в країні, де ви зараз перебуваєте.

 

Центр занятості інформує!

До відома жителів Новомиколаївської територіальної громади! Відповідно до Постанови КМУ від 4 березня 1997 р. N 209 «Про затвердження  Правил   охорони електричних мереж» зі змінами

  5. Охоронні зони електричних мереж встановлюються:

    уздовж повітряних ліній електропередачі - у вигляді земельної ділянки і повітряного простору, обмежених вертикальними площинами, що віддалені по обидві сторони лінії від крайніх проводів за умови невідхиленого їх положення на відстань:

     (для повітряних ліній напругою)

    2 метрів          - до  1 кВ

  10 метрів          - до 20 кВ

    15 метрів          -    35 кВ

    20 метрів          -   110 кВ

    25 метрів          -   150, 220 кВ

     30 метрів          -   330, 400, 500, +(-)400 кВ

     40 метрів          -   750 кВ;

     6. Мінімально допустимі відстані  від  електричних  мереж  до будинків,  споруд,  дерев та інших зелених насаджень,  а також від проводів повітряних ліній електропередачі до  земельної  і  водної
поверхні встановлюються нормативними актами Міненерго, погодженими
з заінтересованими органами.

     7. Уздовж повітряних ліній електропередачі  і  за  периметром  трансформаторних підстанцій,  розподільних пунктів і пристроїв, що знаходяться у лісових  та  інших  зелених  масивах,  прокладаються
просіки:

  У разі  самочинної  посадки  підприємствами  або   приватними  особами  дерев  й  інших  багаторічних  насаджень в охоронній зоні електричних мереж  роботи з  приведення до належного стану  просік виконуються за рахунок цих підприємств і осіб.

8. Забороняється  в  охоронних  зонах  повітряних і кабельних ліній,  трансформаторних  підстанцій,   розподільних   пунктів   і пристроїв  виконувати  будь-які дії,  що можуть порушити нормальну
роботу електричних мереж,  спричинити їх пошкодження  або  нещасні

випадки, а саме:

   саджати дерева та інші багаторічні насадження,  крім випадків створення плантацій новорічних ялинок;

  23. Контроль за виконанням Правил здійснюється  енергопідприємствами.

    Енергопідприємства мають право припиняти або обмежувати електропостачання споживачів, що порушили Правила.

    Відновлення електропостачання   здійснюється  після  усунення порушень  та   відшкодування   підприємствам,   які   експлуатують електричні мережі, заподіяних матеріальних втрат, а також вартості
робіт  з  ввімкнення  до   електромережі   згідно   з   укладеними договорами.

               Крім того, відповідно до умов договору споживача (побутового) про надання послуг з розподілу електричної енергії, який знаходиться у кожного споживача: «Споживач зобовязується не перешкоджати обрізанню гілок  дерев, які ростуть на території що належить Споживачу, для забезпечення відстані від проводів повітряної лінії електромережі Оператора системи. Обрізання гілок дерев, які ростуть на території Споживача, для забезпечення відстані від проводів повітряної лінії електромережі Споживача здійснює Споживач відповідно до пункту 5 Правил охорони електричних мереж, затверджених Постановою КМУ від 4 березня 1997 р. N 209

               Тож велике прохання дотримуватися правил охорони електричних мереж, та не перешкоджати працівникам РЕМ виконувати свої посадові обовязки.   Дякуємо за порозуміння.

Головне управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області інформує!

Головне управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Головне управління Пенсійного фонду Українив Запорізькій області інформує
Головне управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області інформує

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

ГУ ДПС у Запорізькій області інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Оголошення про конкурс на посаду директора КУ МСК "Новомиколаївка"

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

ГУ ДПС у Запорізькій області

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

ГУ ДПС у Запорізькій області інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує

Спортивна інформація

З 13 січня 2022 року  в спортивному залі КЗ "ДЮК ФП" розпочинається розиграш кубку з футзалу Новомиколаївської територіальної громади. Початок ігор 0 18-00, вівторок, четвер. З 15 січня розпочинається відкритий чемпіонат Новомиколаївської територіальної громади з футзалу. Початок ігор 0 10-00 по суботам. 

ГУ ДПС у Запорізькій області

Центр занятості інформує!

Інформує відділ  «Новомиколаївське бюро правової допомоги» Запорізького місцевого

центру з надання БВПД

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Головне управління ДПС у Запорізькій області інформує!

Центр занятості інформує!

Головне управління ДПС у Запорізькій області інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Пенсійний фонд інформує!

Центр занятості інформує!

Головне управління ДПС у Запорізькій області інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Головне управління ДПС у Запорізькій області інформує!

Вільнянське управління Головного управління Держспоживслужби інформує! Увага ботулізм!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Оголошення про конкурс на посаду директора КУ МСК "Новомиколаївка"

Головне управління ДПС у Запорізькій області інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Головне управління ДПС у Запорізькій області інформує!

Головне управління ДПС у Запорізькій області інформує!

Центр занятості інформує!

Конкурс провідний спеціаліст відділу соціального захисту

За інформацією КП "Облвлдоканал" ЗОР

Центр занятості інформує! Зміна телефонних номерів.

Безоплатна правова допомога!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

ГУ ДПС у Запорізькій області інформує!

ГУ ДПС у Запорізькій області інформує!

Пенсійний фонд інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Вільнянське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

ГУ ДПС у Запорізькій області інформує!

Доступний інсулін!

Департамент соціального захисту населення ОДА інформує!

Про проведення військових навчань

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Пряма телефонна лінія ЗОДА

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Новомиколаївське бюро правової допомоги інформує!

Центр занятості інформує!

Вільнянське відділення УВД ФСС України у Запорізькій області інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Податкова інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Пенсійний фонд інформує!

Пенсійний фонд інформує!

Центр занятості інформує!

Оголошення про конкурс

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального закладу «Терсянський навчально-виховний комплекс «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» Новомиколаївської селищної ради Запорізького району Запорізької області

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Центр занятості інформує!

Пенсійний фонд інформує!

Правила безпеки життєдіяльності під час збирання врожаю

 

Запорізька окружна прокуратура інформує!

За незаконну порубку дерев притягнуто до кримінальної відповідальності мешканця Покровського району Дніпропетровської області

За процесуального керівництва Новомиколаївського відділу Запорізької окружної прокуратури Запорізької області мешканцю Покровського району Дніпропетровської області повідомлено про підозру за фактом незаконної порубки дерев у захисному лісовому насадженні, що заподіяло істотну шкоду природному середовищу (ч.1 ст.246 КК України).

За даними слідства, у вересні 2020 року мешканець Покровського району Дніпропетровської області здійснив незаконну порубку дерев захисного лісового насадження на околиці с. Горлицьке Запорізького району Запорізької області, чим заподіяв матеріальну шкоду на суму близько 25 тис. грн.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Центр занятості інформує

ОГОЛОШЕННЯ!

Новомиколаївська селищна рада Запорізького району Запорізької області повідомляє, що 18.06.2021 року о 14-00 в адміністративному приміщенні селищної ради (зала засідань 3 поверх) за адресою: смт. Новомиколаївка, вул. Космічна,3 відбудеться обговорення проектів рішення "Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2022 рік", "Про встановлення транспортного податку на 2022 рік", "Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2022 рік", "Про справляння єдиного податку у 2022 році"

УВАГА! ОЗДОРОВЛЕННЯ!

УВАГА!  ОЗДОРОВЛЕННЯ!

Центр занятості інформує

До Уваги мешканців громади.

В звязку з тим, що протягом 2020 року фіксувались факти терористичного характеру, а також мали місце чисельні неправдиві повідомлення про "мінування", необхідно звертати увагу на залишені без нагляду речі, пакунки, побутові предмети, що потенційно можуть бути використані терористами в якості СВП, а також порядку реагування при їх виявленні.

Центр занятості інформує

Центр занятості інформує

Центр занятості інформує

Центр занятості інформує

Центр занятості інформує

ГУ ДПС у Запорізькій області інформує

Результат конкурсу "Надія"

Центр занятості інформує

Пенсійний фонд інформує

Центр занятості інформує

Пенсійний фонд інформує

Результат конкурсу "Варта"

Повідомлення регуляторні акти

Проект рішення єдиний податок

Проект рішення про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку

Проект рішення про встановлення ставок та пільг із сплати  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

Проект рішення транспортний податок

Відділ освіти, молоді та спорту КОНКУРС спеціаліст

Відділ соціального захисту населення інформує

Центр занятості інформує

Центр занятості інформує

Відділення поліції

Асоціація міст України

Центр занятості інформує

Центр занятості інформує

Безоплатна правова допомога

Центр занятості інформує

Додаток

Центр занятості інформує

Увага. Прямі лінії!

Пенсійний фонд інформує

Центр занятості інформує

Центр занятості інформує

Центр занятості інформує

Додаток

Центр занятосі інформує

Додаток

Про День охорони праці

Проведення прямої телефонної лінії

Увага! Прямі лінії!

 Конкурс КП "Надія"

Конкурс головний спеціаліст відділу соціального захисту населення

Конкурс СКП Варта 05.04.2021

конкурс - 27.01.2021  фінансовий відділ

пенсійний фонд інформує

дата створення 15.01.2021 р відбір кандидатів на навання за кошти державнго бюджету на денній формі начання за спеціальностями

"право" ", правоохоронна  діяльність".....

дата створення  15.01.2021 рВідбір кандидатів на навчання за кошти державнорго бюджету на денній формі навчання за спеціальтнорстями "Право", Парвоохоронна діяльністиьт", .........і т.д.

Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області інформує: «Тіньова» зарплата — майбутнє без гарантій!»

Презентація - "Бюро правової допомоги"

09 Червня, 2021 р., 11:06
Проведення аукціону щодо продажу права оренди
09 Червня, 2021 р., 10:47
https://rada.info/upload/users_files/20509622/3d16e6ca93dc1b9069f8353f80bd4c1a.docx
08 Квітня, 2021 р., 12:59
https://rada.info/upload/users_files/20509622/cd013789155d6da65715612427ec3736.jpg
30 Березня, 2021 р., 15:52
https://rada.info/upload/users_files/20509622/e5d180e928e00b2db5285e175d9bffb6.doc
29 Березня, 2021 р., 21:02
Посилання на опитування громадської думки щодо обізнаності населення про сервіси вебпорталу електронних поcлуг Пенсійного фонду України https://forms/gle/zsDuYesSJDCSmqYn9
21 Березня, 2021 р., 17:33
пенсійний фонд інформує
04 Березня, 2021 р., 19:44
Оголошення про конкурс юрист
04 Березня, 2021 р., 19:44
Оголошення про конкурс економіст

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь